Верховна Рада України розпочала свою роботу після літніх канікул у вівторок, 7 вересня. Для журналістів ввели спеціальні картки для відвідування їдальні та обмежили кількість — до 12 журналістів одночасно.
Які страви з’явилися в оновленому меню їдальні Верховної Ради і яка у них вартість, розповів кореспондент УНІАН.
Найдорожчі страви в їдальні для депутатів — рибні. Філе сьомги – 174 гривні, філе сьомги гриль-182 гривні. Тартар з сьомгою та авокадо – 241 гривня.
Перші страви: окрошка — 59 гривень і борщ – 51 гривня.
А ось за другі страви доведеться віддати від 39 до 216 гривень. На гарнір пропонується пюре, відварений рис і гречана каша – вони обійдуться до 44 гривень за порцію.
Салати коштують від 32 до 90 гривень. Найдорожчі — «Царський» з сьомгою і «Капрезе» з моцарелою.
Омлет коштує 42 гривні, млинці з яблуками та медом – 55 гривень. Овочевий шашлик-67 гривень, деруни-93 гривні за порцію.
Філе судака в томаті з овочами – 97 гривень, рибні котлети – 43 гривні, відварене філе судака – 84 гривні.
Котлети зі свинини — 60 гривень, биточки діжонські – 73 гривні, парові курячі котлети – 39 гривень. Відварені курячі стегна — 51 гривня, котлета по-київськи – 58 гривень.
Доступні за ціною і десерти: желе коштує 33 гривні, десерт «Білосніжка і сім гномів» – 63 гривні, шматочок чізкейку – 39 гривень.