21 Листопада, 2024
Ваш шлуноk буде дяkувати вам за цей рецепт сала! Потрібно просто додати в маринад трохи соди і ви будете в захваті від результату. Ніжність та смаk, неймовірний!

Ваш шлуноk буде дяkувати вам за цей рецепт сала! Потрібно просто додати в маринад трохи соди і ви будете в захваті від результату. Ніжність та смаk, неймовірний!

Ніякого присмаку соди в готовому вигляді сала Ви не відчуєте. Виходить приголомшливо ніжним не тільки сало, але і прошарок м’яса. Завдяки цьому, рецепт підійде не тільки для сала, але і для підчеревка.

Інгредієнти:
Гірчиця в зернах 1 ст.л.
Паприка 1 ст.л.
Приправи для м’яса 1 ст.л.
Сушені томати 1 ст.л.
Часник 10 зубчиків
Для маринаду:

Вода 1 літр
Сіль 150 г.
Лавровий лист 3 шт.
Перець горошком 6 -10 шт.
Сода 1 ч.л.
Приготування:
Наливаємо в каструлю літр води, доводимо до кипіння. Після цього знімаємо каструлю з вогню, щоб вода трохи охолола.

Нарізаємо сало на порційні шматки.

У злегка теплу воду додаємо 150 грам крупної солі, лаврові листи, чорний перець горошком і чайну ложку соди. Добре перемішуємо, щоб сіль і сода розчинилися.

Викладаємо сало в маринад, накриваємо кришкою. Прибираємо в холодильник на 4 – 5 днів.

Після закінчення зазначеного часу дістаємо сало з каструлі.

У тарілці змішуємо спеції. Додаємо гірчицю в зернах, спеції для м’яса, молоту копчену паприку, сушені томати.

Також видавлюємо за допомогою преса часник. Ретельно перемішуємо всі спеції.

Перед тим як обвалювати сало в спеціях, добре просушуємо шматки сала паперовими рушниками або серветками.

Потім на кожен шматок сала наносимо досить велику кількість спецій. Замотуємо в харчову плівку і прибираємо в морозилку на кілька годин.

Такий спосіб приготування сала займає багато часу, але результат вартий того. А якщо хочете, то можете приготувати смачну закуску з фаршу і тонкого сала.

Смачного!

Пишіть в коментарях, чи сподобався вам рецепт?

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам! Друзі, якщо Вам сподобався рецептик не забувайте зберегти собі, щоб не загубити! І окрема подяка за Ваші лайки і за поширення рецепту – мені дуже приємно!                 Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected !!